Prva objava na novi spletni strani

Na sliki je visoko kvalitetna, surova in neobdelana pluta.

Na sliki je visoko kvalitetna, surova in neobdelana pluta.

V podjetju Ostržek d.o.o. smo se odločili, da bomo v letu 2014 ponovno zagnali in prenovili našo spletno stran, ki je bila neaktivna zadnjih nekaj let. Poleg modernega izgleda, najdete na strani tudi vse potrebne podatke, ki jih potrebujete za uspešno sodelovanje z nami. Ker smo podjetje, ki obravnava vsako povpraševanje posebej, nimamo objavljene nobene ponudbe, saj se prilagajamo željam naših strank.

Naša dejavnost so zaključna dela v gradbeništvu s katerimi se ukvarjamo že preko 20 let. V tem času smo si nabrali ogromno izkušenj in verjamemo, da se lahko spoprimemo z vsakim izzivom, ki nam pride pod prste. Ponujamo parketarska dela, mizarske izdelke po naročilu, elektro in vodo instalacijska dela in še bi lahko naštevali. Celoten seznam pa si lahko preberete na podstrani Ponudba.

Kontaktirate nas lahko preko kontaktnega obrazca, ki se nahaja na podstrani Povpraševanje. Z veseljem bomo prisluhnili vašim željam, predlogom in vprašanjem. Če pa niste še popolnoma prepričani ali smo pravi za vas, se lahko ogledate spodnjo galerijo naših izdelkov.

Komentarji so onemogočeni.